Annonce
Politi og retsvæsen

Politiet har anholdt efterlyst mand: Mistænkt for forsøg på voldtægt

Nordsjællands Politi takker borgerne for deres hjælp med at identificere manden.

En efterlyst mand i 30'erne er torsdag eftermiddag blevet anholdt på sin bopæl i København, oplyser Nordsjællands Politi.

Manden er mistænkt for at stå bag to sædeligsforbrydelser, der blev begået henholdsvis natten til torsdag samt torsdag morgen.

Han skulle angiveligt have forsøgt at voldtage en kvinde i hendes hjem i Helsingeområdet i Nordsjælland og senere have onaneret foran en kvinde i en Netto-butik i Græsted.

Politiet valgte at dele et billede af manden, og det er angiveligt ved hjælp af henvendelser fra borgere, at det lykkedes politiet at finde frem til den efterlyste.

»Nordsjællands Politi vil gerne takke de mange borgere for deres hjælp med at identificere manden,« lyder det i en pressemeddelelese.

Manden vil blive fremstillet i grundlovsforhør fredag.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Roadtrip til den amerikanske nations rødder
Virginias flade flodlandskaber, tobaksplantager, historiske byer og store kirkegårde er ramme for både fortællingen om nationen Amerikas grundlæggelse, slaveriet, borgerkrigen og om nutidens USA. 
Se flere
Bolig
Gør din bolig grønnere: Skab dit eget mini-økosystem
Uanset tendenserne inden for boligindretning spiller grønne planter altid en rolle. Se her hvordan du kan lave din egen lille plante-udstilling. 
Se flere
Knas med lyden? Hold styr på høretelefonerne
Ørepropperne i høretelefonen er ikke renere, end ens ører er. Og det er faktisk et overraskende stort problem for holdbarheden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her