Politi og retsvæsen

Politiet efterlyser mistænkt i to sædelighedssager

Manden er bl.a. mistænkt for at have forsøgt at voldtage en kvinde i Nordsjælland natten til torsdag.

I forbindelse med to sædelighedssager har Nordsjællands Politi torsdag valgt at offentliggøre billedet af den mand, som er mistænkt for at stå bag.

Pågældende er mistænkt for natten til torsdag at have forsøgt at voldtage en kvinde i hendes hjem i Helsingeområdet i Nordsjælland. Her så et vidne en mand tæt på kvindens hus.

Politiet formoder, at der er tale om den samme mand, som torsdag morgen mellem klokken 07.00 og 08.23 blev set i og omkring Netto på Helsingevej i Græsted.

Inde i butikken fulgte manden ifølge politiet efter en kvinde, mens han onanerede. Klokken 08.23 blev han set stige om bord på buslinje 360R i retning mod Helsinge.

Manden beskrives som:

  • 25-30 år
  • Dansk af udseende
  • Omkring 180 cm høj
  • Spinkel af bygning
  • Mørkblond hår
  • Bar på en rød rygsæk

Nordsjællands Politi hører gerne fra personer, som kan hjælpe med at identificere manden, eller som har set ham. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Politiet har anholdt efterlyst mand: Mistænkt for forsøg på voldtægt

Opdatering: Den efterlyste mand er identificeret og anholdt. På opfordring fra Nordsjællands Politi har vi valgt at fjerne billedet af den efterlyste i denne artikel.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her