Politi og retsvæsen

Politiet indstiller sag om muligt misbrug af børn i Hørve

Afhøringerne af børnene har ikke ført til, at politiet har mistænkt eller sigtet nogen.

Midt- og Vestsjællands Politi har indstillet efterforskningen af en anmeldelse om mulig krænkelse af flere børn i Hørve-området.

I september anmeldte Odsherred Kommune flere seksuelle krænkelser af mindreårige børn i Hørve, hvor børn i en SFO ifølge politiet skulle være blevet opsøgt af en mand.

Politiet har efterforsket sagen og har foretaget videoafhøringer af flere børn for at få oplysninger i sagen, men afhøringerne har ikke ført til, at politiet har mistænkt eller sigtet nogen i sagen.

Kommune har anmeldt krænkelser af flere børn i Hørve

På baggrund af efterforskningen har Midt- og Vestsjællands Politi nu besluttet at indstille efterforskningen. Den har ikke ført til, at nogen kunne sigtes for noget strafbart på det foreliggende grundlag, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

»Anmeldelser med mistanke om krænkelser af børn tager vi altid meget alvorligt og iværksætter straks den fornødne efterforskning for at få tilvejebragt eventuelle beviser ved at foretage videoafhøringer af børnene,« siger efterforskningsleder, politikommissær Kim Løvkvist.

De berørte børns værger samt Odsherred Kommune og diverse advokater er blevet underrettet om, at efterforskningen er indstillet i sagen.

Hvis der kommer nye oplysninger, kan sagen genoptages.

Efter et møde, som blev afholdt i begyndelsen af september, oplyste direktør i Odsherred Kommune, Gitte Løvgren, ifølge Ritzau, at kommunen havde modtaget oplysninger fra en lærer om, at to børn muligvis var blevet seksuelt krænket.

Man mistænkte ikke en bestemt mand, fortalte Gitte Løvgren efter mødet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Vinterens lys

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her