Politi og retsvæsen

To mænd fængslet efter påkørsel af 39-årig

De to mænd nægter sig skyldige, oplyser politiet.

To mænd er fredag blevet fængslet indtil den 31. oktober.

De er sigtet for grov vold, som torsdag førte til en 39-årig mands død i Holbæk, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Mændene skal have påkørt en 39-årig mand i Holbæk sent torsdag aften. Mandens skader var så alvorlige, at han kort efter døde.

Politiet har tidligere oplyst, at de to parter forud for påkørslen havde stirret ondt på hinanden på en nærliggende McDonald's-restaurant.

Den 39-årige, der var gæst på restauranten med sine børn, skal på et tidspunkt have haft en konfrontation med to mænd på 26 og 27 år, hvor der blev udvekslet nogle bemærkninger.

Far til to blev kørt ihjel efter ond stemning på McDonalds

Senere mødtes parterne ifølge politiets døgnrapport ved ved benzinstation, og de to yngre mænd skal have påkørt den 39-årige på Valdemar Sejrsvej. Han blev efterfølgende erklæret død på sygehuset.

De to mænd kørte i første omgang videre, men de kontaktede senere selv politiet og blev anholdt efter at have erkendt at have kørt en mand ned. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de nægter sig skyldige i sigtelsen.

Retsmødet foregik for lukkede døre, og politiet har derfor ikke flere kommentarer om mændenes forklaringer eller sagen i øvrigt på nuværende tidspunkt, oplyser det til Jyllands-Posten.

De to sigtede er en 26-årig mand fra Brøndby og en 27-årig mand fra Roskilde.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Vinterens lys

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her