*

Politi og retsvæsen

21-årig mand blev skuddræbt: Nu mener politiet at kende gerningsstedet

Politiet efterlyser bl.a. vidner, der torsdag aften har gjort sig observationer i industriområdet Kirkebjerg Parkvej i Brøndby.

Københavns Vestegns Politi melder fredag eftermiddag, at det med stor sandsynlighed er lykkedes at finde gerningsstedet, hvor en 21-årig mand torsdag aften blev skudt.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Der har indtil nu været tvivl om gerningsstedet, men nu søger politiet vidner, der har set eller hørt noget mistænkeligt omkring industriområdet ved Kirkebjerg Parkvej i Brøndby i tidsrummet omkring kl. 21 torsdag aften. Det er det tidspunkt, hvor politiet fik anmeldelsen om, at manden var blevet indbragt til Glostrup Hospital med et skudsår i overkroppen. Manden afgik kort efter ved døden.

Politiet er usikker på, hvor 21-årig mand blev skudt og dræbt: En sort Seat er i fokus

Politiet efterlyser også vidner, der har set den bil, som bragte den 21-årige til hospitalet. Der er tale om en sort Seat Leon.

»Vi tror, at bilen er kørt fra Brøndbyøster Torv, den har været ved industriområdet ved Kirkebjerg Parkvej, og vi ved, at den efterfølgende er på Glostrup Hospital, så vi vil rigtig gerne have oplysninger fra personer, der har set bilen de forskellige steder,« lyder det fra politiet.

Politiet ved, at der var tre personer sammen med den 21-årige ved ankomsten til Glostrup Hospital. Man søger derfor også vidner, der kan oplyse, om de i det tidsrum har set tre personer ved hospitalet, eller som kan fortælle, hvilke biler de tre eventuelt kørte i.

21-årig mand dræbt af skud på den københavnske vestegn

Ifølge Ritzau var det et »fuldgyldigt medlem« af en rockerklub, der kørte den 21-årige på hospitalet. Også en bror til offeret og en tredje person skal have befundet sig i bilen. Politiet oplyser dog til nyhedsbureauet, at hverken rockeren eller broren har været særligt samarbejdsvillige.

Københavns Vestegns Politi har endnu ikke udtalt sig om et eventuelt motiv bag skudepisoden.

»Der pågår i øjeblikket en meget omfattende efterforskning, og vi udelukker intet. Hvis nogen har set eller hørt noget mistænkeligt, så kontakt os meget gerne,« siger politiinspektør Svend Foldager.

Politiet har kendskab til et skænderi mellem tre personer torsdag aften ved ved Brøndbyvestervej/Park. Man hører også gerne fra vidner, der har set eller hørt noget i den forbindelse.

Man kan kontakte politiet på tlf. 114.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kommentar: Har Donald Trump gebis? Husk spørgsmålstegnet!

Et medie må aldrig blive en aktør. Så enkelt er det, om end det i tilfældet Trump kræver en særlig selvdisciplin. Man kan også bare kalde det professionalisme.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her