Politi og retsvæsen

Politiet kørte 72-årig spøgelsesbilist til toget - var til fare for andre trafikanter

Manden blev i løbet af natten til tirsdag stoppet to gange af politiet.

Natten til tirsdag modtog Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi flere anmeldelser fra bilister, der havde set en bil, der kørte mod kørselsretningen på Sydmotorvejen ved Tappernøje.

En politipatrulje fandt hurtigt frem til spøgelsesbilisten, som blev standset ved afkørslen til Rønnede klokken 00.17.

Det viste sig, at spøgelsesbilisten var en 72-årig mand fra Rødovre. Han blev sigtet efter færdselsloven og gelejdet væk fra motorvejen af betjentene.

Omkring tre timer senere - klokken 03.05 - var den imidlertid gal igen. Den 72-årige mand var nu nået til Maribo, oplyser politiet.

Her var han til fare for ikke bare sig selv, men også andre trafikanter. Politipatruljen vurderede, at han ikke kunne fortsætte sin kørsel på betryggende vis.

Betjentene valgte derfor at følge manden til den nærmeste togstation med beskeden om, at han kan få en anden til at hente bilen senere.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Vinterens lys

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her