*

Politi og retsvæsen

Efterlyst 65-årig mand fundet død i å i Grenaa

Der er ifølge politiet intet mistænkeligt ved dødsfaldet.

Det var en henvendelse fra to vidner, der førte til, at politiet iværksatte en eftersøgning efter den 65-årige mand. Foto: Local Eyes

Den 65-årig mand fra Grenaa, som siden fredag har været efterlyst, er søndag eftermiddag fundet død i Grenaaen, oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Det var beredskabsstyrelsens dykkere som fandt den 65-årige.

Ifølge Østjyllands Politi er der intet mistænkeligt ved mandens dødsfald. De pårørende er underrettet.

Politikredsen valgte fredag at iværksætte en eftersøgning af den 65-årige, der havde forladt sit hjem torsdag aften.

I samarbejde med Beredskab og Sikkerhed Djursland ledte politiet efterfølgende efter manden med både og dykkere i Grenaaen samt ved hjælp af en drone i luften.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

JP mener: Svar udbedes, DF

Vælgerne må føle at stå med et stykke vådt håndsæbe, som man aldrig ved, hvor man har. Formentlig derfor havde DF for en måned siden et dårligt kommunalvalg og har i de senere måneder haft en stribe negative meningsmålinger.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Afsøg markedet og spar store summer på julegaven
Bruger du lidt tid på at søge markedet igennem, vil du være i stand til at finde den samme vare til meget forskellige priser, viser ny prissammenligning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her