Politi og retsvæsen

Sjællandsk politikreds: Vi vil aktivt opsøge dem, som har et udestående med fogedretten

Politiet vil bl.a. opsøge de udeblevne på deres bopæle og arbejdspladser.

I den nærmeste fremtid vil Midt- og Vestsjællands Politi opsøge de personer, som har et udestående med fogedretten.

Det oplyser politikredsen torsdag i døgnrapporten.

Personer, der er udeblevet fra et retsmøde i fogedretten, som de har været indkaldt til, kan derfor se frem til at få et besøg fra ordensmagten.

»Udeblivelsen har medført, at fogeden har bedt politiet om at finde og fremstille de udeblevne, som politiet nu har efterlyst,« lyder det bl.a. fra politikredsen.

Politiet vil ikke blot forsøge at opsøge de udeblevne på deres hjemadresser, men er også parate til at give arbejdspladsen et besøg for at få personerne fremstillet for fogeden.

»Politiets opfordring er kort og klar: sørg for at få sagen klaret i fogedretten snarest, således at du selv kan bestemme hvornår, og det således ikke er politiet, der kommer på et måske temmelig ubelejligt tidspunkt.«

I maj iværksatte Syd- og Sønderjyllands Politi og fogedretten i Esbjerg en lignende aktion mod udeblevne. Her var det 110 skyldnere, som politiet gerne ville have fat i. Politikredsen har tidligere opnået »gode resultater« med den type aktioner. 

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her