Politi og retsvæsen

Beruset mand kørte 35 kilometer med promille på 2,87

Den 55-årige kørte desuden i en stjålen bil uden at være indehaver af et kørekort.

En 55-årig mand begav sig tidligere på ugen ud på en 35 kilometerlang køretur fra Viborg til Silkeborg med en alt for høj promille, skriver TV Midtvest.

Politiet modtog allerede tirsdag morgen klokken 08.50 en anmeldelse fra en person, som havde været i kontakt med den 55-årige bilist, som han skønnede til at være »meget beruset«.

Personbilen, som den 55-årige kørte i, blev derfor efterlyst. Det viste sig desuden, at bilen var meldt stjålet i Aalestrup i Himmerland.

20 minutter senere modtog politiet endnu en anmeldelse fra en kvinde, der kunne fortælle, at hun kørte bag en mand, som »svingede vildt på vejen og ofte var ovre i den modsatte vejbane.«

Det lykkedes kort tid efter en politipatrulje at standse bilisten, den 55-årige mand.

»Her puster han så alkometeret op på 2,87, og vi kunne anholde ham klokken 09.29,« oplyser politikommissær ved Silkeborg Politi Thomas van Norde til TV Midtvest.

Ifølge politikommissæren kørte den 55-årige desuden bil uden at være indehaver af et kørekort og var påvirket af medicin. 

Den 55-årige mand, der kommer fra Silkeborg, kan nu se frem til en række sigtelser fra ordensmagten.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her