*

Politi og retsvæsen

Bus fyldt med passagerer ramt af sten fra motorvejsbro

Knytnæve stor sten smadrede forruden på bus fra selskabet Rød Billet .

Stenen ramte forruden på bussens øverste etage, men gik ikke igennem ruden til selve kabinen. Foto: Rød Billet

En sten kastet fra en motorvejsbro har søndag ramt en bus fyldt med passagerer.

Bussen, der kørte for selskabet Rød Billet, var på vej fra Aarhus til København, da den tæt ved Sorø blev ramt af en sten.

Politiet oplyser, at ingen er kommet til skade. Stenen smadrede godt nok forruden, men den er ikke gået igennem til selve kabinen.

»Passagerene er ført over i andre busser, så som sådan der er ikke noget på stedet mere,« siger Allan Holm, vicepolitiinspektør i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Bil ramt af genstand kastet ud fra gangbro

Ved tidligere sager om motorvejskast, har gerningsmændene bl.a. brugt store betonsfliser, men det er ikke tilfældet i denne sag.

»Det er en knytnæve stor sten formentlig af beton, der har ramt bussen. På nuværende tidspunkt kan vi ikke sige, om det er noget, der er fundet på stedet, eller om en gerningsmænd selv har bragt den med,« siger Allan Holm.

Politiet er til stede på gerningsstedet, men har endnu ikke nogen mistænkte i sagen.

»Vi arbejder på at sporsikre stedet. Desværre har hverken chauffør eller nogen af passagererne set en kaste stenen, så vi er naturligvis i at høre fra folk, der kunne have set noget,« lyder det fra vicepolitiinspektøren.

Foto: Rød Billet

Direktøren for Rød Billet Thomas Hintze oplyser, at der var 66 passagerer ombord på bussen

»Folk hørte et bump, og nogle blev selvfølgelig overrakset. Folk tænker naturligvis, hvad der kunne være sket, hvis det f.eks. havde ramt ned ved chaufføren, men under omstændighederne har folk det godt,« siger direktøren.

Rød Billet har tilbudt krisehjælp til alle de ombordværende, men det har ingen endnu benyttet sig af.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her