*

Politi og retsvæsen

Politiet leder efter svensk journalist i havet

Øresund og Køgebugt undersøges i samarbejde med Forsvaret.

Foto: Marinehjemmeværnet

Politiet leder fortsat efter den forsvundne, svenske journalist Kim Wall.

»Vi håber stadig på, at vi kan finde Kim Wall i live, men vi forbereder os på, at hun meget vel ikke kan være det,« sagde drabsefterforsker Jens Møller Jensen på et pressemøde søndag.

Selvom håbet fortsat lever, er politiet også begyndt at lede efter Kim Wall i havet ud for Sjælland.

»Derudover gennemfører vi en undersøgelse i Køge Bugt-området og i den sydlige del af Øresund, for at se om vi kan bjærge en død person,« sagde drabschef Jens Møller Jensen.

Undersøgelsen foregår både i vandet og fra luften, og ifølge drabschefen samarbejder politiet med Forsvaret.

Politiet kan ikke oplyse mere på nuværende tidspunkt, og det vides ikke hvor mange personer, der indgår i eftersøgningen – eller hvor stort et område de leder i.

Ingen personer fundet i bjærget ubåd

Drabschef Jens Møller Jensen løftede heller ikke sløret for, om politiets eftersøgning foregår på baggrund af konkrete oplysninger. Dog kom det frem, at Peter Madsen, har givet politiet forskellige forklaringer, der tilsyneladende relaterer sig direkte til, Kim Walls færden.

»Vi valgte i den første pressemeddelelse om denne sag at sige, at han havde forklaret, at han havde sat hende af klokken 22.30 på Refshaleøen, og i og med at jeg så siger, der er givet forskellige forklaringer, så er det rigtigt, at så har vi siden fået en anden forklaring,« lød det på pressemødet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Lillelund: Vort modersmål er fucking truet

Niels Lillelund
Kommentar: Og sådan har det vistnok altid været, og der er ikke noget at gøre ved det – andet end det, man selv kan gøre.
Annonce
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her