*

Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Politi og retsvæsen

Fyns Politi har efterlyst en forsvunden ung kvinde og hendes spædbarn

Den 21-årige mor er formentlig forsvundet, fordi hendes barn skulle anbringes uden for hjemmet.

En 21-årig mor er torsdag forsvundet med sit en måned gamle spædbarn.

Det oplyser Fyns Politi til TV 2.

Betina Lykkegaard Andreasens spædbarn skulle samme dag anbringes uden for hjemmet, og det er formentlig det, der nu er skyld i hendes forsvinden, vurderer Fyns Politi over for TV 2. Det har fået Fyns Politi til i samarbejde med Nordfyns Kommune nu at efterlyse hende.

»Vi har talt både med familie og venner, men vi har ingen konkrete ideer om, hvor hun kan være henne. Der går nogle rygter om, at hun kan være taget til Jylland, hvor hun har familie, eller til udlandet, men det er ikke bekræftet,« fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Hans Jørgen Larsen, til TV 2.

Fyns Politi opfordrer derfor også alle, der har relevante informationer om den 21-åriges færden, til at henvende sig til politiet.

Betina Lykkegaard Andreasen har adresse på Ørritslevvej i Søndersø og er sidst set på Tokkendrop i Otterup torsdag den 10. august kl. cirka 19.30, oplyser politiet.

Hun beskrives som 165 centimeter høj, lettere buttet af bygning og med mellemblondt skulderlangt glat hår, skriver TV 2. Betina Lykkegaard Andreasen er sidst set i en orange/rosa bluse og mørke joggingbukser.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her