Annonce
Politi og retsvæsen

Ledende bandemedlem er varetægtsfængslet

Shuaib Khan, der er ledende bandemedlem i Loyal To Familia, er blevet varetægtsfængslet.

»Det er et ledende bandemedlem, der er sigtet for vold mod tjenestemand,« fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Rene Jensen til Jyllands-Posten.

Ifølge Ritzau er der tale om Shuaib Khan, ledende bandemedlem i Loyal To Familia.

Politiet er massivt til stede ved Københavns Byret lørdag, hvor bandelederen er blevet varetægtsfængslet i foreløbigt 17 dage, skriver Ritzau. Shuaib Khan nægter sig skyldig.

Sigtelsen går på, at Khan om aftenen den 31. juli på Blågårds Plads på Nørrebro, skulle have truet en politimand.

Truslerne skulle være fremsat i forbindelse med, at politiet visiterede en række medlemmer af banden Loyal to Familia - der ofte blot omtales LTF. Det skriver Ritzau.

»Jeg kan ikke forstå, hvorfor han ikke har anholdt mig med det samme, hvis han mener, at jeg har truet ham,« sagde Shuaib Khan i retten.

Grundet Shuaib Khan sigtelse er Københavns Byret forsinket. Det betyder, at Peter Madsen, der skulle stilles for en dommer klokken 14.00, bliver rykket. Han er sigtet for drabet på den 30-årige svenske journalist Kim Wall.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Alt forladt...

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Tip: Slip af med sommerkiloene uden straf
Hvad skal der til, for at det søde liv fra sommerferien ikke sætter sig som permanente ekstra kilo på sidebenene? Det giver to ernærings- og træningseksperter deres råd til her. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her