*

Politi og retsvæsen

Forsvundne Victoria har givet lyd fra sig: Hun vil ikke komme tilbage

Den 16-årige pige gik fra en institution i maj.

Østjyllands Politi efterlyser 16-årige Victoria Adelhaid Andersen, der ikke er blevet set siden 12. maj, hvor hun forlod institutionen Ny-Start Markusminde i Sabro. Foto: Østjyllands Politi.

Hun har det godt, og hun vil ikke komme tilbage til institutionen i Sabro vest for Aarhus.

Sådan lød beskeden angiveligt fra den 16-årige Victoria Adelhaid Andersen, der nu har henvendt sig politiet, som har ledt efter hende siden maj måned.

Den 16-årige er ikke blevet set siden 12. maj, hvor hun hun gik fra institutionen Ny-Start Markusminde i Sabro vest for Aarhus.

»Vi mener ikke, at der er sket Victoria noget men vi antager, at der er nogle, der hjælper hende med at holde sig skjult. Og det er strafbart, fordi hun er under 18,« lød det i juli til Ritzau fra den fungerende politikommissær i Østjyllands Politi, Lau Kristensen.

Politiet: Forsvundne Victoria får hjælp til at gemme sig

Det er stadig politiets opfattelse, at Victoria Adelhaid Andersen får hjælp til at holde sig skjult. Derfor opfordrer politiet også til, at de personer, der har været i kontakt med den 16-årige, straks melder sig. Det er nemlig en overtrædelse af straffeloven at hjælpe hende med at holde sig skjult, når hun er under 18 år og anbragt på en institution.

Selvom Victoria Adelhaid Andersen nu har henvendt sig til politiet og sagt, at hun har det godt, har betjentene i Østjylland ikke tænkt sig at stoppe med at lede efter hende, oplyser Østjyllands Politi.

Hvis man har oplysninger om Victoria Adelhaid Andersens færden, kan man henvende sig til politiet på 114.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Lillelund: Vort modersmål er fucking truet

Niels Lillelund
Kommentar: Og sådan har det vistnok altid været, og der er ikke noget at gøre ved det – andet end det, man selv kan gøre.
Annonce
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her