Endnu en mand fængslet for knivoverfald på bandemedlem

To mænd sidder nu fængslet for et knivstikkeri i København. Politiet mener at vide, hvem den tredje er.

En 19-årig mand er i Dommervagten i København blevet varetægtsfængslet til 15. august, sigtet for at have deltaget i et overfald på et medlem af banden Loyal To Familia (LTF).

Tirsdag blev en anden mand fængslet i sagen, mens den tredje formodede gerningsmand fortsat er på fri fod. Politiet mener dog at vide, hvem han er.

Overfaldet skete på Frederikssundsvej fredag aften i sidste uge.

Her stiger tre mænd ud af en bil og henvender sig til en 19-årig mand, der kommer gående på fortovet.

De taler lidt sammen, og kort efter bliver den 19-årige stukket to gange i låret og en gang i ballen. Han falder ned på jorden, hvorefter en af de tre mænd tramper på hans ansigt, så han får en flænge i baghovedet.

Efter overfaldet springer de tre personer ind i bilen igen og flygter fra stedet.

Sådan beskrev politikommissær Steffen Thaaning Steffensen forleden episoden, der udspillede sig fredag 14. juli omkring klokken 18.

Mandag blev en 23-årig mand anholdt i sagen, og dagen efter blev han varetægtsfængslet til 15. august. Og fredag lykkedes det så politiet at anholde den 19-årige.

Ifølge Steffen Thaaning Steffensen er motivet til knivoverfaldet sandsynligvis "noget bandefnidder".

- Den 19-årige er medlem af LTF. Og de andre er fra en anden gruppering. Det handler nok om, at man skal tisse nogle territorier af, lød det forleden fra politikommissæren.

/ritzau/

Andre læser

Mest læste

Del artiklen