Slog hustru i hovedet med hammer: Ville skåne hende for økonomiske problemer

Den 53-årige mand erklærede sig skyldig i sigtelsen om forsøg på manddrab.

En 53-årig mand er ved Retten i Lyngby lørdag blevet varetægtsfængslet frem til den 11. august 2017 for drabsforsøg på sin hustru.

Han overfaldt fredag formiddag sin 59-årige hustru med en hammer i forbindelse med en uenighed mellem de to i deres fælles hjem i Helsingør.

Den 53-årige slog bl.a. hustruen adskillige gange i hovedet og ansigtet med en hammer, hvilket medførte, at hun bl.a. fik kraniebrud.

Kvinden blev efter overfaldet fløjet til behandling på Rigshospitalet, hvor lægerne vurdere, at hun havde været i livsfare som følge af overfaldet.

Der blev senere fredag oplyst, at den 59-årige var uden for livsfare.

Ved lørdagens grundlovsforhør forklarede den 53-årige mand, at årsagen til hans handling var, at han ville skåne hustruen for at blive ked af det, når de pga. økonomiske problemer ville være nødt til at flytte fra deres hjem.

De økonomiske problemer havde manden ifølge Nordsjællands Politi holdt skjult for hustruen, indtil fogeden fredag dukkede op for at sætte parret ud af deres hjem.

Anklager Henrik Prien-Larsen fra anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi oplyser, at den 53-årige erklærede sig skyldig i forhold til sigtelsen om forsøg på manddrab.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen