Politi og retsvæsen

Maskeret mand truede 72-årig kvinde med stor kniv og stjal varebil

Den 24-årige var iført elefanthue og bevæbnet med en stor kniv.

En 24-årig mand iført elefanthue og bevæbnet med en stor kniv stjal tidlig lørdag morgen en varebil i Aalborg, skriver Nordjyske.

Manden vækkede og truede omkring klokken 04.20 en 72-årig kvinde til at udlevere nøglerne til hendes Toyota-varebil, som han forlod stedet i.

Den 72-årige blev kort tid efter samlet op af en taxa, som kørte af sted efter varebilen.

Chaufføren sendte billeder af varebilen rundt til sine kolleger, som spottede bilen komme kørende ad motorvej E45 mod syd.

Ifølge avisen lykkedes det politiet at stoppe varebilen nord for Hobro. I bilen sad den 24-årige mand, som politiet betegner som en »gammel kending«.

I bilen fandt man også en elefanthue samt en kniv, og manden blev anholdt. Den 72-årige slap uskadt for hændelsen.

Ifølge Nordjyske vil den 24-årige blive sigtet for røveri-lignende forhold, og en jurist fra politiet skal vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere
Viden
10.000 borgere finder nyt planetsystem
Borgervidenskab, eller på engelsk; citizen science, har endnu engang givet forskere en hjælpende hånd og fundet et planetsystem med fem – måske seks – hidtil ukendte planeter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her