Politi og retsvæsen

Fire dages spritrazzia i Nordjylland endte med 275 sigtelser

Razziaen fandt sted mellem den 5. og 9. juli.

44 blev taget for spirituskørsel. 5 blev taget for at være påvirket af narkotika. Og 32 kørte uden kørekort.

I alt blev 275 personer sigtet, da Nordjyllands Færdselspoliti i starten af juli rykkede ud på fire dages spritrazzia. Razziaen fandt sted mellem den 5. og 9. juli med assistance fra færdselsafdelinger i resten af Jylland og Fyn, og 287 forseelser endte med at blive opgjort.

Det skriver Nordjyllands Færdselspoliti i en pressemeddelelse onsdag.

Der var blandt andet en motorcyklist, der kørte 226 km/t på en motorvej og mistede kørekortet - og en bilist, der kørte 128 km/t på en strækning, hvor han kun måtte køre 60 km/t.

SKAT var med på razziaen og har efterfølgende også iværksat 20 sager om blandt andet registreringsafgift og beskatning, skriver politiet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere
Viden
10.000 borgere finder nyt planetsystem
Borgervidenskab, eller på engelsk; citizen science, har endnu engang givet forskere en hjælpende hånd og fundet et planetsystem med fem – måske seks – hidtil ukendte planeter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her