Politi og retsvæsen

Politiet foretog rutinekontrol: 53-årig bilist fik tre sigtelser

Også en 32-åig kvinde, der ikke var til stede ved kontrollen, kan se frem til at blive sigtet.

Natten til tirsdag blev en mandlig bilist standset af en politipatrulje i Nimtofte på Djursland i forbindelse med en rutinekontrol.

Ifølge Østjyllands Politi kunne patruljen efter standsningen hurtigt konstatere, at den 53-årig fører af bilen lugtede af alkohol, og de tog derfor en alkoholtest på ham, som viste, at han havde en promille på over det tilladte.

Den 53-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel omkring klokken 02.25.

Det viste sig desuden, at han var frakendt førerretten, og han blev derfor også sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Ydermere viste en ransagning, at der lå en peberspray i bilen, hvilket kostede manden endnu en sigtelse - denne gang for overtrædelse af våbenloven.

Den 32-årige kvinde, der ejer den bil, som manden kørte i, kan desuden se frem til at blive sigtet for at have overdraget førerretten til den 53-årige.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Viden
Månen kan have huler, som mennesker kan bo i
Gamle lavarør kan gøre det nemmere at bosætte sig på Månen. Specielt nyopdagede grotter langt mod nord er spændende, fordi de kan rumme vand i form af is. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her