*

Politi og retsvæsen

Brandmand rykkede ud til brændende hus: Blev mødt af 83-årig med skarpladt revolver

Det er uvist, om den 83-årige mand, der ved branden blev kraftig forbrændt, vil overleve.

Natten til mandag måtte brandvæsenet rykke ud til et brændende hus i Sydhavnen i København.

Ved ankomst til stedet blev en brandmand fra København mødt af en ældre mand i husets badeværelse, som sigtede på den pågældende brandmand med en revolver, skriver BT.

Det lykkedes brandmanden at få vristet revolveren fra den ældre mand, en 83-årig mand. I forbindelse med afvæbningen afgik der dog skud fra revolveren, som altså var skarpladt, skriver avisen.

Skuddet ramte angiveligt badekarret i badeværelset, men ingen personer blev ramt. Den 83-årige mand blev efterfølgende anholdt og kørt til sygehuset, eftersom han var blevet forbrændt flere steder på kroppen pga. branden.

Den 83-årige befinder sig mandag i kunstig koma, og han var derfor ikke til stede, da han mandag eftermiddag blev fremstillet i absentia i Dommervagten i København.

Dommeren besluttede at varetægtsfængsle den 83-årige i foreløbig 24 dage for ulovlig våbenbesiddelse og valgte desuden at nedlægge navneforbud i sagen.

Ifølge BT er den seneste melding fra sygehuset, at det uvist, om den ældre mand vil overleve sine forbrændinger.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her