*

Politi og retsvæsen

Politiet øger patruljering efter gaderæs og chikanekørsel i Nakskov

Borgere opfordres til at dokumentere utryghedsskabende kørsel med billeder eller videooptagelser, hvis det er muligt.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har gennem et stykke tid modtaget adskillige henvendelser fra borgere i Nakskov, som har været vidne til »utryghedsskabende kørsel«, oplyser politikredsen mandag.

Politiet har derfor valgt at øge patruljeringen og tilstedeværelsen i byen for at komme gaderæs og chikanekørsel til livs.

»Vi tager de udfordringer, der er i Nakskov for tiden, meget alvorligt, og vi er derfor til stede i byen med mange ressourcer. Der skal ikke herske tvivl om, at vi har et stort ønske om at komme det uvæsen til livs. Det er bestemt ikke acceptabelt, at en lille flok, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt i trafikken, skal være til gene for resten af byens borgere,« udtaler chefpolitiinspektør Lars Harvest i en pressemeddelelse.

Ifølge chefpolitiinspektøren er borgernes observationer en »uvurderlig hjælp« i arbejdet med at finde frem til gerningsmændene.

Han opfordrer derfor personer, som er vidne til gaderæs, chikanekørsel eller anden utryghedsskabende adfærd, til at notere tid og sted og gerne registreringsnummer samt eventuelle oplysninger om føreren.

»Hvis det er muligt, så tag gerne billeder og/eller videooptagelser,« lyder det desuden i meddelelsen.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Lillelund: Vort modersmål er fucking truet

Niels Lillelund
Kommentar: Og sådan har det vistnok altid været, og der er ikke noget at gøre ved det – andet end det, man selv kan gøre.
Annonce
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her