Politi og retsvæsen

Politiet øger patruljering efter gaderæs og chikanekørsel i Nakskov

Borgere opfordres til at dokumentere utryghedsskabende kørsel med billeder eller videooptagelser, hvis det er muligt.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har gennem et stykke tid modtaget adskillige henvendelser fra borgere i Nakskov, som har været vidne til »utryghedsskabende kørsel«, oplyser politikredsen mandag.

Politiet har derfor valgt at øge patruljeringen og tilstedeværelsen i byen for at komme gaderæs og chikanekørsel til livs.

»Vi tager de udfordringer, der er i Nakskov for tiden, meget alvorligt, og vi er derfor til stede i byen med mange ressourcer. Der skal ikke herske tvivl om, at vi har et stort ønske om at komme det uvæsen til livs. Det er bestemt ikke acceptabelt, at en lille flok, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt i trafikken, skal være til gene for resten af byens borgere,« udtaler chefpolitiinspektør Lars Harvest i en pressemeddelelse.

Ifølge chefpolitiinspektøren er borgernes observationer en »uvurderlig hjælp« i arbejdet med at finde frem til gerningsmændene.

Han opfordrer derfor personer, som er vidne til gaderæs, chikanekørsel eller anden utryghedsskabende adfærd, til at notere tid og sted og gerne registreringsnummer samt eventuelle oplysninger om føreren.

»Hvis det er muligt, så tag gerne billeder og/eller videooptagelser,« lyder det desuden i meddelelsen.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere
Viden
10.000 borgere finder nyt planetsystem
Borgervidenskab, eller på engelsk; citizen science, har endnu engang givet forskere en hjælpende hånd og fundet et planetsystem med fem – måske seks – hidtil ukendte planeter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her