*

Politi og retsvæsen

Tre anholdt ved diskotek: 19-årig prøvede at stjæle pistol fra betjent

Der blev kastet et ølkrus mod en af betjentene, mens en anden betjent blev slået af en diskoteksgæst.

Natten til søndag måtte Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi rykke ud til et diskotek i Nykøbing Falster, hvor en gæst nægtede at gå hjem, skriver TV Øst.

Der var tale om en 26-årig beruset mand fra Guldbergsund Kommune, som nægtede at forlade diskoteket Billy Booze.

Da to betjente ankom til stedet, blev to andre mandlige diskoteksgæster angiveligt så vrede over betjentenes ankomst, at de angreb betjentene - en mand og en kvinde.

En 18-årig mand kastede bl.a. et ølglas efter den mandlige betjent, der blev ramt af glassets indhold, mens en 19-årig slog den kvindelige betjent.

Politibetjentene besluttede at anholde de tre diskoteksgæster. Under anholdelsen forsøgte den 19-årige forgæves at stjæle den ene betjents pistol, skriver TV Øst.

Søndag blev den 19-årige fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til den 20. juni. De to andre er blevet løsladt.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kommentar: Har Donald Trump gebis? Husk spørgsmålstegnet!

Et medie må aldrig blive en aktør. Så enkelt er det, om end det i tilfældet Trump kræver en særlig selvdisciplin. Man kan også bare kalde det professionalisme.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her