Politi og retsvæsen

Eftersøgt formodet bedrager anholdt i Jylland

Manden er mistænkt for mere end 50 tilfælde af bedrageri.

34-årige Jess Tonni Højgaard, der tidligere fredag blev efterlyst af politiet for flere bedrageriforhold, er fredag over middag blevet anholdt i Vorbasse i Jylland.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Den 34-årige er mistænkt for mere end 50 tilfælde af bedrageri, hvor han har solgt billetter til events, koncerter og festivaler, der aldrig er blevet leveret.

Politiet efterlyser mand for massivt bedrageri

Salget er primært foregået på nettet gennem Facebook, Den Blå Avis og Gul & Gratis.

Det var et tip til Fyns Politi, der førte til anholdelsen af Jess Tonni Højgaard. Han vil fredag blive afhørt yderligere, hvorefter anklagemyndigheden skal vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Politiet har siden marts haft en intern efterlysning af den 34-årige, men valgte at gøre efterlysningen offentlig, fordi festivalsæsonen bl.a. går i gang.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Den 4. marts bliver en skæbnedag for Europa

Merkel har slidt sine partnere ned både ude og hjemme, og resultatet kan blive en simultan politisk krise.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her