Politi og retsvæsen

Fuld fartbølle i stjålet Audi ræsede gennem København

En 23-årig mand kørte ifølge politiet 132 kilometer i timen på en strækning, hvor grænsen er 50.

En bilist i en stjålet bil blev natten til torsdag målt til at køre 132 kilometer i timen i København.

Manden kom kørende ad Amager Boulevard, da politiet målte hans alt for høje hastighed. På boulevarden er fartgrænsen nemlig 50 kilometer i timen.

- Føreren vælger da heller ikke at standse lige med det samme, så der er en kortvarig eftersættelse, inden han vælger at køre ind til side på Vasbygade, fortæller Henrik Stormer, vagtchef ved Københavns Politi.

Er man stedkendt i København, vil man vide, at Vasbygade ligger nogle kilometer fra Amager Boulevard. Så flugten fra ordensmagten har haft en vis længde.

Det hænger måske sammen med, at fartforseelsen ikke var den eneste brøde, som den 23-årige fører af bilen havde på samvittigheden.

- Han kørte i en grå Audi, som viser sig at være stjålet. Så han er blevet sigtet for brugstyveri af motorkøretøj, fortæller Henrik Stormer.

Men heller ikke med den sigtelse på blokken var den 23-åriges synderegister fuldt ud beskrevet. Da han blev bedt om at blæse i politiets alkometer, viste apparatet, at hans alkoholpromille var for høj, og han er derfor også sigtet for spirituskørsel.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere
Viden
10.000 borgere finder nyt planetsystem
Borgervidenskab, eller på engelsk; citizen science, har endnu engang givet forskere en hjælpende hånd og fundet et planetsystem med fem – måske seks – hidtil ukendte planeter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her