*

Politi og retsvæsen

40-årig mand er dræbt i Aalborg med flere knivstik

Ifølge politiet står 22-årig mand bag drabet. Politiet holder øvrige oplysninger tæt ind til kroppen.

En 40-årig mand er natten til tirsdag blevet dræbt i Aalborg med flere knivstik. Drabet er begået i en lejlighed på Gundorfslund, og en mistænkt blev straks anholdt, oplyser politiet.

Det var lidt før klokken tre tirsdag morgen, at en kvinde ringede til Nordjyllands Politi og fortalte om et slagsmål og knivstik. Da betjentene nåede frem, fandt de en 40-årig mand med flere knivstik. Han blev erklæret død på stedet, fortæller politiet i en pressemeddelelse.

Den anholdte er en mand på 22 år. Han og den 40-årige var bekendte, og begge er fra lokalområdet. Hvilken relation kvinden der ringede om forbrydelsen, har til mændene, ønsker politikommissær Henrik Staal ikke at sige tirsdag formiddag.

Om den 22-årige nægter eller erkender sig skyldig i sigtelsen om manddrab, tilbageholder kommissæren også. Han henviser til, at der tirsdag eftermiddag skal være et grundlovsforhør i sagen.

Her skal en dommer i Retten i Aalborg afgøre, om der er grundlag for at varetægtsfængsle den anholdte.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her