*

Politi og retsvæsen

Ingen bombe fundet på evakueret skole i Esbjerg

Politiets hunde har nu afsøgt hele skolen og ikke fundet noget mistænksomt, skriver politiet på Twitter.

Politiets sprængstofhunde er sent torsdag aften færdige med at gennemgå Urbanskolen i Esbjerg, der om eftermiddagen blev udsat for en bombetrussel over telefonen.

Men efter flere timers gennemgang har politiet ikke fundet noget af interesse på skolen, så derfor er afspærringen ophævet og området er frigivet, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Politiet efterforsker nu sagen for at finde ud af hvem, der indtelefonerede bombetruslen.

Politiet modtog torsdag klokken 13.55 en anmeldelse om, at Urbanskolen på Søndervangen i Esbjerg telefonisk havde modtaget en bombetrussel.

Alle Urbanskolens elever blev i busser bragt til Rørkjærhallen, som ligger på den anden side af gaden i forhold til Urbanskolen. Alle forældre har afhentet deres børn.

Sprængstofhunde blev tilkaldt for at afsøge området på og ved skolen.

Politiet frabad sig ud på aftenen stadig henvendelser fra pressen, men henviste til Twitter, hvor man løbende ville opdatere om situationen.

Urbanskolen består blandt andet af flere skoleafdelinger, specialundervisningscenter, SFO og ungdomsklubber, og der er i alt cirka 1500 elever tilknyttet skolen og dens afdelinger.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her