Politi og retsvæsen

Sag om trusler førte til forlydender om massesammenstød

Tre personer er anholdt, efter at de prøvede at få mand til at trække politianmeldelse fra sidste uge tilbage.

En sag om trusler og afpresning på den københavnske vestegn førte onsdag aften til forlydender om, at op mod 60-70 personer var stødt sammen i Hedehusene, og at en person var blevet stukket med kniv.

Men ingen af delene er korrekt, oplyser Københavns Vestegns Politi.

- De mange personer, som er blevet nævnt, er nogle, som, politiet i København frygtede, ville dukke op, fordi de er en del af det samme banderelaterede miljø, men det gjorde de ikke, siger vagtchef Lars Jørgensen.

Han afviser, at de omkring 40 personer, som der ifølge politiet var tale om, direkte har noget med den aktuelle sag fra Hedehusene at gøre.

- Denne her isolerede sag handler om, at en mand, der i sidste uge blev meldt til politiet i en alvorlig trusselssag, i aftes (onsdag, red.) mødtes med den forurettede på et offentligt sted og forsøgte at true ham til at trække anmeldelsen tilbage.

- Det afviste den forurettede, og gerningsmanden hentede så nogle medgerningsmænd frem fra buskadset, siger vagtchefen.

- Tilfældigvis havde forurettede også noget familie med, der kunne hjælpe ham, og så endte det med, at de tre gerningsmænd, der var kommet for at true, måtte tage flugten.

- Den ene blev så indhentet og blev i sidste ende taget med hjem til forurettedes egen lejlighed, hvor man binder ham, fastholder ham og ringer til politiet, siger Lars Jørgensen.

Mand stukket ned under mulig bandekonflikt

Flere af de involverede har banderelationer, men i den konkrete sag er det ifølge politiet isoleret set ikke relevant.

Den person, der onsdag aften blev meldt stukket med en kniv, blev ifølge politiet ikke stukket med kniv, men blot slået med en genstand, og han er ikke kommet alvorligt til skade.

I alt er tre personer blevet anholdt. Det er de tre, som forsøgte at tvinge en mand til at trække politianmeldelsen tilbage.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Biler
Smart eller tudegrim? Ny koreansk crossover deler vandene
Hyundai går benhårdt efter at skille sig ud fra konkurrenterne i klassen for de små crossovere, og det må man sige, de gør med den nye Kona. Desværre er selve bilen et ganske gennemsnitligt produkt. 
Se flere
Fyld din bolig med stærke Wi-Fi-signaler
Måske skal du have en Mesh-router – i hvert fald hvis du har en stor bolig. Router-typen er det nye, hotte inden for trådløse netværk. Her hjælper vi dig med at sikre Wi-Fi ud i den fjerneste krog. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her