*

Politi og retsvæsen

Kvinde fængslet for pistoltrusler mod kæreste

En 43-årig kvinde i Østjylland ser sig sur på sin kæreste. Hun truer ham med pistol og skyder op i luften.

En 43 årig kvinde er søndag efter et grundlovsforhør i Retten i Randers blevet varetægtsfængslet i fire uger for at true sin kæreste med en pistol.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Under et skænderi lørdag aften sigtede kvinden angiveligt på den 52-årige kæreste med pistolen, inden hun affyrede våbnet en enkelt gang op i luften.

Ud over trusler på livet er kvinden sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.

Det var et skænderi mellem kæresteparret, der udartede lørdag aften ved 21-tiden, mens parret opholdt sig på en adresse i en mindre by ved Hadsten nord for Aarhus.

- Det, vi ved, er, at kvinden skulle være blevet kørt hjem af kæresten til sin bopæl efter en julefrokost, og der opstår så skænderi mellem dem, hvorefter manden kører hjem til sig selv, fortalte vagtchef Thomas Hinge fra Østjyllands Politi tidligere søndag til Ritzau.

Kvinde pegede revolver mod kæreste og skød op i luften

Kort efter dukker kvinden op på kærestens adresse og sigter mod ham med våbnet. Han smækker døren i, hvorefter hun ifølge vidner skyder op i luften én gang, siger vagtchefen.

Kvinden, der ifølge politiet formentlig var påvirket af alkohol, kørte derefter fra stedet i bil. Men blot et par kilometer derfra kørte hun galt uden dog at komme noget til.

Efter ulykken bliver kvinden, som ifølge politiet er fra Viborg, anholdt af en politipatrulje.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kommentar: Har Donald Trump gebis? Husk spørgsmålstegnet!

Et medie må aldrig blive en aktør. Så enkelt er det, om end det i tilfældet Trump kræver en særlig selvdisciplin. Man kan også bare kalde det professionalisme.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her