*

Politi og retsvæsen

Politiet om tragisk styrt ved Rigshospitalet: Moren valgte selv at springe ud

Politiet udelukker, at der var tale om et uheld eller en kriminel handling.

En 38-årig kvinde er med sit barn på tragisk vis sprunget i døden fra en stue på Rigshospitalet.

Det oplyser Københavns Politi til Jyllands-Posten.

»Det er tale om en familietragedie, hvor moren til barnet selv har valgt at springe ud,« siger Michael Andersen, som er vagtleder ved Københavns Politi.

Han oplyser, at politiet er bekendt med, hvad der er foregået forud den tragiske hændelse, men har ikke yderligere kommentarer til det. Politiet vil heller ikke oplyse barnets køn eller alder.

»Der er nogle pårørende at tage hensyn til. Vi har stadig ikke fået kontakt til den afdøde kvindes mor,« siger Michael Andersen.

Styrtet fandt sted ved Rigshospitalet i København mellem opgang fire og fem, oplyser politiet. Det er her, hvor hospitalets barselsstue blandt andet ligger.

Ifølge politiet er kvinden sprunget ud fra en undersøgelsesstue.

Styrtet fandt sted kort før kl. 16 onsdag, og der var flere vidner til stede, som er tilbudt psykologhjælp, oplyser Michael Andersen.

»Jeg ved Rigshospitalets psykologiske afdeling har sat deres bistand ind, så dem, der har været vidne til det, kan få hjælp allerede nu,« siger vagtlederen.

Politiet har ikke kommentarer til, hvad den afdøde kvindes motiv har været.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her