Politi og retsvæsen

Tre mænd kræves dømt for at lokke mænd i sexbaghold

Mænd troede, de skulle mødes med unge piger, men blev i stedet overfaldet og udsat for røveri, mener anklager.

En 20-årig mand fra Vejle erkendte mandag i Retten i Kolding, at han i flere tilfælde har været med til at overfalde mænd, som ønskede sex med purunge piger.

Det skriver ekstrabladet.dk. Ifølge manden skete det som afstraffelse.

Den unge mand er sammen med to kammerater på 19 og 35 år tiltalt for via internettet at arrangere fingerede møder mellem mænd og 15-16-årige piger, der i virkeligheden ikke eksisterer.

Når mændene mødte op i den tro, at de skulle mødes med unge piger, blev de i stedet overfaldet, berøvet og i nogle tilfælde efterfølgende presset til at betale penge for at undgå at få afsløret deres seksuelle interesser.

Overfaldene fandt sted i Vejle i maj og juni sidste år.

I et tilfælde gik det ud over en 68-årig mand, som ifølge anklageskriftet en aften blev lokket til et mødested, hvor tre personer trængte ind i hans bil, strammede et tørklæde om halsen på ham og slog og sparkede ham.

Manden blev tvunget til at udlevere to kreditkort med koder, som kort efter blev forsøgt brugt i en hæveautomat i Vejle.

Få dage efter gik det ud over en 36-årig mand, som på et aftalt sted, hvor han troede, at han skulle møde en 16-årig pige, i stedet blev mødt af tre maskerede mænd, der slog ham med blandt andet et baseballbat og tvang ham til at udlevere 1500 kroner og en mobiltelefon.

Mindre end en uge efter blev manden kontaktet og truet med, at hans seksuelle interesser ville blive afsløret, med mindre han betalte 5000 kroner. Han betalte beløbet, men da mændene ville have mere, valgte han at melde sagen til politiet.

To af de tiltalte har ifølge anklageskriftet også været med til at sætte en kniv for struben af en 34-årig mand, som de aftvang en mobiltelefon, en pung med 10.000 kroner og en computer.

På et tidspunkt blev manden angiveligt holdt ud over havnebassinet i Vejle for at få ham til at udlevere sine pinkoder.

Flere mænd har ifølge anklagemyndigheden deltaget i overfaldene, men det er kun lykkedes at identificere de tre.

Mens den 20-årige har erkendt i et vist omfang, nægter de to andre sig skyldige, oplyser ekstrabladet.dk.

Der afsiges muligvis dom i sagen 29. januar.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere
Hold computeren sund: Undgå at hente disse programmer
Er din computer langsom, så hold dig fra at hente diverse optimeringsprogrammer, lyder rådet fra computerekspert. De har alligevel ingen virkning, siger han. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her