*

Politi og retsvæsen

Flere sigtes efter ballade på sygehuset i Slagelse

En større gruppe på 25-30 indvandrere ville på én gang besøge en ældre mand på sygehuset, og det endte i konflikt - først med personalet, siden med politiet.

Et sygebesøg onsdag aften på Slagelse Sygehus endte i tumult og ballade, og torsdag formiddag har politiet udvidet antallet af sigtede til fire.

»Det er ikke en personkreds, vi normalt forventer ballade fra - det er voksne mennesker og familiemedlemmer, men de har ikke villet indrette sig efter hospitalets regler om, at en stor gruppe på 25-30 mennesker ikke kan besøge en pårørende samtidig,« oplyser sektionsleder Kurt G. Nielsen fra Lokalpolitiet i Slagelse, som oplyser, at personkredsen var af anden etnisk oprindelse end dansk.

Konservative støtter hårdere straffe efter sygehusoptøjer

»Men de kommer fra hele byen og det øvrige Sjælland - sågar også fra København - og ikke fra Nordbyen, hvor vi normalt oplever ballade med unge indvandrere,« tilføjer sektionslederen.

Anmeldelsen til politiet indløb 19.28 onsdag aften fra personalet på afdelingen, hvor den ældre mand lå. Personalet følte sig truet, og havde trukket sig fra diskussionen med den store gruppe af pårørende.

Da politiet ankom i tre patruljevogne blev vreden vent mod uniformerne, og konflikten kulminerede med, at et par betjente trak stavene - og brugte dem. Efterfølgende, da situationen var faldet til ro, søgte to fra gruppen skadestuen for at få behandlet skader efter mødet med politistavene, oplyser politiet.

Politiet brugte knipler mod truende flok på sygehus

To Slagelseborgere blev anholdt og sigtet efter endt afhøring natten mellem onsdag og torsdag. Det er en 27-årig mand og en 43-årig kvinde, som begge er sigtede for at overtræde straffelovens  bestemmelser om forstyrrelse af den offentlige orden.

Torsdag har politiet rejst yderligere to sigtelser  - mod en 29-årig mand fra København for trusler mod en politibetjent og mod en 47-årige kvinde fra Holbæk for trusler mod en sygeplejerske.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her