Politiet: Vi fanger Bali-manden

<p>Endnu har gerningsmanden fra skudepisoden på Restaurant Bali dog haft held til at skjule sig. Han kan befinde sig i udlandet, erkender politiet.</p>

Artiklens øverste billede

I første omgang forventede politiet, at han ville melde sig selv. Da det ikke skete, offentliggjorde man et billede af ham. Men nu 14 dage senere, er Københavns Politi endnu ikke kommet nærmere en anholdelse af gerningsmanden, 47-årige Phi Hung Nguyen, der skød og sårede to mænd på Restuarant Bali i København.

"Vi er ikke tættere på ham, men det kommer egentlig ikke bag på os. Det behøver ikke at være svært at finde et skjulested, hvor man kan forholde sig helt i ro i en periode," fortæller drabschef hos Københavns Politi, Ove Dahl, der ikke udelukker, at manden er flygtet ud af landet.

"Han kan godt være stukket af over grænsen, så derfor kan han sagtens opholde sig i eksempelvis Tyskland eller Sverige."

Løber i armene på politiet

Det bekymrer dog ikke drabschefen.

"Vi tager det ganske stille og roligt. Vi har før oplevet, at en eftersøgt har succes med at skjule sig, men før eller siden løber de ind i armene på politiet. Det sker også i dette tilfælde", lyder det fortrøstningsfuldt fra Ove Dahl.

Skød kinesisk "Godfather"

Phi Hung Nguyen har været eftersøgt, siden han den 5. januar skød og sårede to kinesiske mænd på Restuarant Bali. Den ene af dem, restaurantejeren af stedet Roland Tan.

Han går for at være en slags kinesisk "Godfather" i den danske hovedstad. Derfor har flere fra det asiatiske miljø da også ytret, at andre end blot politiet er interesserede i at finde den eftersøgte for at hævne skuddene mod Roland Tan.

"Jeg har ingen idé om, at andre skulle have interesse i ham. Jeg forholder mig kun til, at politiet ønsker at få fingre i ham," siger Ove Dahl.

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen