Køligt knivstikkeri i Odense

<p>En 37-årig mand blev natten til fredag udsat for et voldsomt overfald i Odense, da en kølig gerningsmand stak ham seks gange i maven.</p>

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Martin Kierstein

Omkring klokken 03.00 kørte offeret ind på en Q8-tankstation på Hjalsevej 135 i Odense M, og lod motoren i bilen køre, mens han gik ind i butikken for at handle. Da han kom ud til bilen igen, sad en fyr på førersædet og var parat til at køre væk.

Det 37-årige offer hev biltyven ud, og de to kom op at slås, men det blev en kort affære.

Vagtchefen fra Fyns Politi har set overvågningsbåndet igennem, og han kan derfor give en meget detaljeret beskrivelse af hændelsesforløbet.

"Vi kan se, at biltyvens medsvorne kom gående stille og roligt op til offeret med en trukket kniv. Han angreb ham bagfra, og stak ham seks gange i ryggen."

Ifølge vagtchefen ligner det absolut ikke affekt, men ser ud som en velovervejet handling.

"Han gik målrettet over til ham med trukket kniv, og stak ham seks gange," siger vagtchefen og fortæller, at de to gerningsmænd efterfølgende forlod gerningsstedet med en kølig ro over sig, da de ikke så ud til at have travlt og blot gik derfra.

Uden for livsfare

Det 37-årige offer lader til at slippe med livet i behold. Meldingen fra hospitalet er nemlig, at knivstikkeren ikke ramte nogle vitale organer. Odense Hospital undersøger i øjeblikket, hvorvidt mandens mavesæk er blevet perforeret, men han er uden for livsfare.

Ud fra tankstationens overvågningsbånd mener politiet, at de kan genkende biltyven, mens de ikke ved, hvem knivstikkeren er. Siden knivstikkeriet har politiet ledt efter biltyven rundt omkring i Odense og på mandens adresse, men de har endnu ikke fundet ham.

Politiet har udsendt følgende beskrivelser af mændene og hører gerne fra eventuelle vidner.

Manden på førersædet: 180 cm høj, kronraget eller meget korthåret, daggammelt skæg, iført en rød jakke, hvor der er en sort trekant fra armhulerne ned til livet omkranset af en hvid ramme, mørke cowboybukser, hvid hættetrøje med nogle sorte striber på.

Knivstikkeren: 175 til 180 cm høj, blå kasket på hovedet, lys jakke på med hætte.

Begge vurderes til at være mellem 25 og 30 år gamle.

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen