Politiet jagter mistænkt i attentat-sag

<p>En dansktalende yngre mand mistænkes for at have forbindelse til de to attentatforsøg mod lokalpolitikere i Rørvig den 4. januar.</p>

Den første episode fandt sted nytårsaften, da en molotovcocktail blev kastet mod en konservativ politikers villa i Rørvig. Han fandt senere en seddel med ordet "kapitalist" og underskrevet Kommunistisk Front i postkassen. Lørdag fandt han en ny seddel, denne gang underskrevet "Leve Kim Jong Il Kommunistisk Front".

Søndag morgen gik det ud over næstformanden for Dansk Folkeparti i Odsherred, der fik kastet en sten mod ruden. Et brev viklet om stenen antyder, at der også her var et politisk motiv bag.

Talte måske med sig selv

Et vidne har den 4. januar mellem kl. 4.00 og 4.30 bemærket en yngre mand, der var beskrives som lidt høj og slank, der gik på Skansehagevej i retning mod Langesøvej og Rusen. Manden talte enten i mobiltelefon eller også talte han med sig selv, har vidnet bemærket. Manden talte dansk.

Politiet vil meget gerne tale med den pågældende mand, der muligt kan have oplysninger til sagen. Vidner der evt. har en idé om, hvem manden er, må også meget gerne kontakte politiet på 114 eller Nordsjællands Politi på 46 35 14 48.

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen