Mand fandt våbenlager i skov

Tre haglgevær, to rifler, og et andet gevær samt adskillige patroner og et våbenskab blev onsdag fundet af en mand, der gik en tur i en skov.

Artiklens øverste billede
Tre haglgevær, to rifler, og et andet gevær samt adskillige patroner blev onsdag fundet af en mand, der gik en tur i en skov. Foto: Polfoto

Den forbipasserende alarmerede politiet onsdag aften, som herefter straks rykkede ud til skoven ved Kirke Såby og konfiskerede de forskellige skydevåben.

Ved siden af våbnene lå et våbenskab, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

”Vi har afsikret våbnene og kan konstatere, at de er blevet stjålet ved et indbrud i Gundsømagle samme dag. Gerningsmanden har tilsyneladende forsøgt at gemme dem,” siger vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi til jp.dk.

Politiet ved endnu ikke, hvad våbnene skulle bruges til, eller hvorfor de er blevet efterladt i skoven. Selvom de lå dybt inde i skoven, lå de samtidig næsten frit fremme på jorden og var ikke forsøgt gravet ned.

Politiet vil nu undersøge de forskellige geværer for mulige fingeraftryk, som sammen med henvendelser måske kan lede på sporet af en mulig gerningsmand.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen