Edderkoppefrygt skyld i trafikuheld

En kvindelig billist havde fået en ekstra - og uvelkommen - passager med, hvilket førte til, at to biler tirsdag kørte frontalt ind i hinanden.

Artiklens øverste billede
Den kvindelige billist blev forstyrret af en edderkop og kørte galt. Arkivfoto:

En edderkop var tirsdag formiddag skyld i, at to biler kørte frontalt ind i hinanden ved Klippinge på Stevns. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Klokken 11.44 blev politiet kaldt ud til færdselsuheldet, der dog viste sig at være mindre alvorligt.

En 50-årig kvinde fra Store Heddinge kørte med lav hastighed i en personbil ad Bjergvej mod vest, da hun trak lidt over i modsatte kørebanehalvdel. Her kørte en 55-årig mand fra Køge i en varebil med meget lav hastighed i modsat retning og blev påkørt af den 50-åriges bil.

To ambulancer blev sendt til uheldsstedet, men dem blev der ikke brug for, da begge parter var sluppet fra sammenstødet med diverse knubs.

Kvinden forklarede efterfølgende til politiet, at hun havde mærket en edderkop kravle op ad det ene ben, så hun blev uopmærksom og kom til at trække over i modsatte kørebane.

Det er ikke første gang, at edderkoppeskræk fører til trafikuheld. I 2017 kørte en håndværker ind i et træ ved Vallensbæk på Sjælland, efter at føreren var blevet forskrækket af en edderkop i bilen.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen