Politiet efterlyser vidner:

En 32-årig mand er allerede sigtet i sagen, men Østjyllands Politi efterlyser nu flere vidner for at stykke sagen sammen.

Østjyllands Politi efterlyser nu vidner, der har set en rød Opel Corsa køre »vildt og uforsvarligt mellem Mariager og Randers« den 20. juni i år.

Bilen kørte ifølge politikredsen på strækningen mellem de to byer klokken 16.30 og 18.00, og her fulgte den alt andet end færdselsloven.

Her har vidner indtil videre kunne berette, hvordan den røde bil bl.a. påkørte en pickup-truck på landevejen til Randers og kørte i den forkerte vejbane, hvor en motorcyklist måtte undvige. Derudover har et vidne forklaret, hvordan bilen var ved at påkøre en mand på Bredstrupgade i Randers.

Østjyllands Politi har foretaget en anholdelse i sagen. Det drejer sig om en 32-årig mand, der nu er sigtet for at køre uden førerret og for at have bragt andres liv og førlighed i fare med sin kørsel.

Politiet kan dog endnu ikke fastslå, hvem der har kørt bilen, og »hvilke strafbare forhold, der er begået undervejs på turen mellem Mariager og Randers,« og derfor efterlyser politiet nu flere vidner, der kan have set bilen i det pågældende tidsrum.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen