Fynsk far beder om hjælp efter tyve stjal børnenes arvestykker og smed moderens urne på gulvet

Enkefar beder om hjælp til at finde arvestykker efter indbrud i familiens hjem.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Colourbox

Det var et gennemrodet hus, som Teis Løgstrup Bro og hans to børn søndag vendte hjem til efter en weekend i Odense. Terrassedøren stod på klem, gardinerne var rullet ned og indholdet af skabe og skuffer lå på gulvet.

Ved indbruddet mistede familien fra Kerteminde både kontanter, computer og en drone, men det, der for alvor tynger Teis Løgstrup Bro, er en række arvestykker, som også forsvandt med indbrudstyvene. Det skriver Fyens.dk

Teis Løgstrup Bros kone Gitte døde for otte måneder siden på grund af kræft, og i sit afskedsbrev havde hun specifikt ønsket, at arvestykkerne skulle gives til børnene på særlige mærkedage i deres liv.

Teis Løgstrup Bro beder derfor indtrængende om hjælp til at finde smykkerne.

Det drejer som et guldarmbånd, som hustruen havde arvet fra sin farmor, nogle manchetknapper som Teis Løgstrup Bros far har lavet, og parrets vielsesring. På fyens.dk kan man se fotos med arvestykkerne.

Til avisen fortæller faren, at børnene, der er 10 og syv år gamle, stadig er utrygge efter indbruddet.

»Det var en voldsom oplevelse for dem. Deres sparegrise var smadret og Gittes urne lå på gulvet. Gudskelov var den ikke gået i stykker,« fortæller han.

Urnen venter på, at hendes bror kommer hjem fra USA til juni.

»Så vil vi sejle ud en sommerdag og sprede asken ved Romsø. Et sted hun elskede meget højt,« fortæller Teis Løgstrup Bro.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen