Annonce
Politi og retsvæsen

Mand med fuldskæg stjal cigaretter for 214.000 kr.

Københavns Vestegns Politi har offentliggjort et billede af tyven.

Københavns Vestegns Politi har efterlyst en mellemøstligt udseende mand, som den 18. juli stjal cigaretter fra en tankstation i Skovlunde i Storkøbenhavn.

Foto: Københavns Vestegns Politi
Manden slap fra tyveriet med cigaretter for hele 214.000 kr., og selv om der er gået knap tre måneder siden tyveriet, er manden stadig ikke fanget.

Derfor beder politiet nu om hjælp til at finde ham.

»Der er tale om ganske gode overvågningsbilleder og vi håber, at offentligheden kan hjælpe os videre med sagen,« siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben i en pressemeddelelse.

Manden er ifølge politiet omkring 180 cm høj, mellemøstlig af udseende med sort fuldskæg og markante sorte øjenbryn.

I forbindelse med tyveriet var han iført grå kasket med bordeaux skygge, sort jakke, blå t-shirt med hvidt Nike logo, mørkeblå jeans, sorte sko og sort Peak Performance sportstaske.

Tyveriet skete på Circle K-tanken på Torvevej.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere
Den 13-årige Emil Bengtsson krammede sin gode ven i stilhed, da de fik at vide, at deres fælles hjem skal lukke
Emil Lundgård Bengtsson kan finde på at true og sparke pædagogerne på døgninstitutionen Dalgaarden. De kan til gengæld finde på at holde ham fast og fjerne ham med magt. Alligevel håber han, at de flytter med, når han snart skal forlade sit hjem igennem mere end to år. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her