Annonce
Politi og retsvæsen

29-årig sigtes efter halssnit under tumult i Frederikshavn

Efter en tur i arresten efter et husspektakel i Frederikshavn bliver en 29-årig mand sigtet for vold.

En 29-årig mand er blevet sigtet for kvalificeret vold efter et husspektakel på en adresse i midtbyen i Frederikshavn torsdag.

Manden skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring. Det oplyser Nordjyllands politi i en pressemeddelelse.

Torsdag aften blev en 59-årig mand indlagt på Aalborg Universitetshospital med et snitsår i halsen efter slagsmålet, der foregik i en lejlighed på Vibevej.

Han har ikke på noget tidspunkt været i livsfare, lød meldingen fra politiet torsdag. Han blev indlagt og opereret på hospitalet.

Politiet fik anmeldelsen omkring klokken 21. Husspektaklet opstod mellem de to mænd og en kvinde.

- Vi sigter den 29-årige for kvalificeret vold, siger politiets efterforskningsleder, politikommissær Peter Skovbak i en kommentar.

Ifølge Skovbak har de implicerede personer relationer til hinanden. De kommer også alle fra Frederikshavn. Lejligheden, hvor episoden fandt sted, tilhører kvinden.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Viden
Sygemeldte: Intensiv aktivering gør mere skade end gavn
Ny dansk forskning viser, at det ikke hjælper kun at skrue op for psykologtimer og genoptræning til sygemeldte - tværtimod. I stedet skal arbejdspladserne inddrages. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her