Annonce
Politi og retsvæsen

29-årig stak mand i halsen under tumult i Frederikshavn

Et slagsmål i en lejlighed i Frederikshavn endte torsdag aften med, at en mand blev stukket to gange i halsen.

En 59-årig mand er indlagt på Aalborg Universitetshospital med stiksår i halsen efter et slagsmål i en lejlighed på Vibevej i Frederikshavn torsdag aften.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsberg tidligt fredag morgen.

En 29-årig mand er anholdt i sagen.

Politiet fik anmeldelsen torsdag aften ved nitiden.

- Der var opstået noget husspektakel mellem to mænd og en kvinde. Det ender så med, at den 29-årige mand med en ukendt genstand stikker den 59-årige mand to gange i halsen. Der muligvis blevet brugt noget glas, siger vagtchefen.

Den 59-årige mand har ikke på noget tidspunkt været i livsfare, men han er indlagt på Aalborg Universitetshospital, hvor han er blevet opereret.

Den 29-årige mand er blevet anbragt i arresten. Fredag skal det afgøres, om han skal fremstilles i grundlovsforhør sigtet for kvalificeret vold.

Politiet ønsker ikke at fortælle, hvordan de to mænd og kvinden på 49 år kender hinanden.

Lejligheden på Vibevej tilhører kvinden, og alle tre kommer fra Frederikshavn.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Aarhus Ø skal ende med et rundt 0

Den samlede økonomi for Aarhus Ø skal ende i balance, og derfor vil en justering af Lighthouse-projektet kræve andre indtægter. Det fortæller kommunens budgetchef, der her giver en status på økonomien på Aarhus Ø.

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Rådmand om budget på ældreområdet: »Jeg kan ikke få armene ned«​
I følge rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive (DF), har man ikke skullet sluge de helt store kameler på ældreområdet i kommunens budgetforlig for 2019, i betragtning af hvad man var blevet stillet i udsigt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her