Annonce
Politi og retsvæsen

Chauffør afviser, at Bendtner havde grund til overfald

Nicklas Bendtners kæreste har kaldt overfald på taxichauffør for selvforsvar. Det afviser chaufføren.

Den taxichauffør, som Nicklas Bendtner er sigtet for at have overfaldet natten til søndag, afviser, at han skulle have givet anledning til overfaldet.

Det oplyser hans bistandsadvokat, Luise Høj, i en kort udtalelse.

Nicklas Bendtner er sigtet efter straffelovens mildeste voldsparagraf, efter at han skulle have overfaldet en taxichauffør i København. Han nægter sig skyldig.

Mandag skrev fodboldspillerens kæreste, Philin Roepstorff på det sociale medie Instagram, at der var tale om selvforsvar, da Nicklas Bendtner slog taxichaufføren.

Men det afvises tirsdag af taxichaufføren.

I en udtalelse fra hans bistandsadvokat fremgår det, at chaufføren mandag blev opereret for dobbelt kæbebrud, og derfor først tirsdag eftermiddag har haft mulighed for at reagere på "de påstande, som er blevet fremsat siden i går".

- Min klient passede natten mellem lørdag og søndag sit arbejde som taxachauffør, hedder det i udtalelsen.

Bendtner får lov at fortsætte i Rosenborg: »Jeg er ikke en voldsmand, men jeg beskytter dem, jeg har kær«

- Han kørte i den forbindelse med to kunder, som efterfølgende nægtede at betale for turen. Min klient blev derefter udsat for et groft overfald. I den forbindelse afvises alle påstande om, at min klient på nogen som helst måde har givet anledning til overfaldet.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Viden
Kæmpe eksperiment skal øge unges interesse for naturvidenskab
35.000 skolebørn skal ud og finde bakterier i Danmark. Projektet roses for at ville øge unges interesse i naturvidenskab, men det får også kritik for kun at gavne Novozymes. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her