Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Annonce
Politi og retsvæsen

Kvindes død i campingvogn skyldtes åben ild

Der er ikke fundet fejl i elektriske installationer i den campingvogn, som blev raseret af brand i Hvalpsund.

En brand i en campingvogn, som forleden kostede en 63-årig kvinde livet, skyldes efter alt at dømme brug af åben ild - muligvis nogle stearinlys i forteltet.

Det er den konklusion, Nordjyllands Politi er nået frem til i efterforskningen af branden, som fandt sted på en campingplads i Hvalpsund lørdag aften.

I forbindelse med undersøgelsen har politiet ikke fundet fejl på de elektriske installationer i campingvognen.

En 63-årig kvinde er død efter campingbrand i Nordjylland

Kvinden, der var fra Viborg, var alene i vognen, da den kraftige brand opstod. Folk, der ilede til, havde ikke mulighed for at slukke ilden eller at få kvinden ud, lyder det fra Nordjyllands Politi tirsdag.

Den 63-årige og hendes ægtefælle havde været til fest i løbet af eftermiddagen. Han var på vej hjem, da branden opstod. Efterfølgende blev manden behandlet for chok, har politiet tidligere oplyst.

I efterforskningen har politiet talt med flere vidner, og konklusionen bygger også på oplysninger fra brandteknikere og en retslæge.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her