Annonce
Politi og retsvæsen

En 63-årig kvinde er død efter campingbrand i Nordjylland

Politiet kan endnu ikke udtale sig om årsagen til branden.

En 63-årige kvinde er død efter en brand i en campingvogn på en campingplads i Nordjylland natten til søndag.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Kvinden boede ifølge politiet med sin mand i en campingvogn på Hvalpsund Familie Camping, og parret havde været til fest om aftenen.

Den 63-årige kvinde gik hjem til campingvognen alene og »indebrændte som følge af branden,« skriver politiet yderligere.

Ægtefællen havde opholdt sig »hos venner,« da branden startede, og han blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor han bl.a. behandles for chok, fremgår det yderligere.

Nordjyllands Politi kan endnu ikke udtale sig om årsagen til branden, da brandstedet skal undersøges af efterforskere, brandteknikere og en retslæge søndag.

Området er desuden bevogtet af politipatruljer og sikret med teltoverdækning, indtil undersøgelserne er afsluttet og brandstedet kan frigives.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her