Annonce
Politi og retsvæsen

Fakta: Hvem er Loyal To Familia?

Et landsdækkende forbud mod banden Loyal To Familia træder tirsdag øjeblikkeligt i kraft, oplyser politiet.

Banden Loyal To Familia (LTF) er forbudt.

Det sker, efter at Københavns Politi med tilladelse fra Rigsadvokaten har nedlagt et midlertidigt forbud mod banden.

Det er dermed ulovligt at bære eller anvende bandens kendetegn i offentligheden, indtil en dommer har taget stilling til, hvorvidt banden skal endeligt opløses.

Forbuddet er landsdækkende og træder tirsdag øjeblikkeligt i kraft.

Her kan du læse mere om banden:

  • Loyal To Familia blev dannet i 2012 i København som en udløber af den tidligere Blågårds Plads-banden.
  • Bandens logo er et dødningehoved og to pistoler.
  • Loyal To Familia spillede sidste sommer en stor rolle i bandekonflikten i København, der resulterede i adskillige skudepisoder forskellige steder i hovedstadsområdet.
  • Gruppen lå ifølge politiet sidste sommer i konflikt med flere grupperinger fra blandt andet Mjølnerparken og Nordvestkvarteret.
  • Banden består primært af indvandrere, men der er også etniske danskere i gruppen. Den har afdelinger flere steder i landet.
  • Sidste år forsøgte LTF ligeledes at få fodfæste i Aarhus. Det afstedkom, at politiet indførte en visitationszone i byens vestlige udkant.
  • Også i Malmø og Helsingborg i Sverige har LTF forsøgt at etablere sig.
  • Adskillige LTF-medlemmer afsoner i disse år fængselsstraffe eller sidder varetægtsfængslet for personfarlig kriminalitet.
  • Lederen er den pakistanskfødte Shuaib Khan. Han er blandt andet idømt fængsel i otte år for dødsvold mod William Lennon Davis i Aalborg i 2007.
  • I 2013 forklarede han, at "vi er et broderskab".

Kilder: Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, Politiken, Ritzau.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Indland

Socialdemokratiet i balanceakt om udlændinge: »Det er på tide at sige fra«

Socialdemokratiet nægter at slække på integrationen – stik imod grundtanken i efterårets store udlændingepolitiske slagnummer. Derfor er partiet, som har støttet størstedelen af regeringens stramninger de seneste år, imod flere af de forslag, som nu er på bordet. Det store parti er ude i en svær balancegang.
Annonce
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Rådmand om budget på ældreområdet: »Jeg kan ikke få armene ned«​
I følge rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive (DF), har man ikke skullet sluge de helt store kameler på ældreområdet i kommunens budgetforlig for 2019, i betragtning af hvad man var blevet stillet i udsigt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her