Annonce
Politi og retsvæsen

41-årig truede togpersonale med at skyde og stikke dem

Den vrede mand endte med at tilbringe aftenen og natten på politigården.

En hund, der sad oppe på et togsæde, gav anledning til en større kontrovers mellem hundens ejer og togpersonale.

Det oplyser Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Klokken 20.45 søndag aften blev hundeejeren, en 41-årig mand fra Espergærde, bedt om at få hunden ned fra sædet af personalet i toget, der befandt sig nær Snekkersten. 

Det blev han angiveligt så sur over, at han svarede, at han ville skyde personalet samt stikke dem med en kniv.

»Den form for opførsel medførte en anholdelse og sigtelse for overtrædelse af Straffelovens paragraf 119 og 266, som omhandler henholdsvis vold/trusler om vold mod nogen i offentlig tjeneste og fremsættelse af trusler, som er egnet til at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv eller helbred,« oplyser politikredsen i døgnrapporten.

Det skal nu vurderes, om den 41-årige skal fremstilles i grundlovshør.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Aarhus Ø skal ende med et rundt 0

Den samlede økonomi for Aarhus Ø skal ende i balance, og derfor vil en justering af Lighthouse-projektet kræve andre indtægter. Det fortæller kommunens budgetchef, der her giver en status på økonomien på Aarhus Ø.

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Rådmand om budget på ældreområdet: »Jeg kan ikke få armene ned«​
I følge rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive (DF), har man ikke skullet sluge de helt store kameler på ældreområdet i kommunens budgetforlig for 2019, i betragtning af hvad man var blevet stillet i udsigt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her