Annonce
Politi og retsvæsen

Politiet har fundet flugtbil i flammer efter påkørsel af cyklist

En bilist flygtede efter at have ramt en kvindelig cyklist i Aalborg. Senere fandt politiet bilen i flammer.

En kvindelig cyklist blev lørdag aften kørt ned i den østlige del af Aalborg af en bilist, der efterfølgende valgte at flygte fra ulykken.

Det oplyser Jesper Sørensen, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Politiet fik anmeldelsen om episoden lørdag klokken 22.16.

- En bilist rammer en kvindelig cyklist, der pådrager sig et åbent benbrud på højre ben og et brud på armen, siger vagtchefen.

- Bilisten flygter fra stedet, men vi har registreringsnummeret, fordi nummerpladen faldt af bilen, lyder det fra Jesper Sørensen.

I første omgang lykkedes det ikke at opspore bilisten. Der gik dog ikke længe, før et nyt opkald sendte politiet på rette spor.

- Klokken 03.39 fik vi en anmeldelse om en brand i et køretøj på Metavej i Aalborg Øst. Og den patrulje, der kom derud, kunne så konstatere, at det er bilen fra færdselsuheldet. Der var sat ild i bilen, siger Jesper Sørensen.

Politiet har dog endnu ikke fået fat i flugtbilisten.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her