Annonce
Politi og retsvæsen

Tagarbejdere har fundet barnelig i loftsrum på Frederiksberg

Tagarbejdere har fredag morgen fundet liget af et spædbarn i en papkasse.

Politiet har igangsat flere undersøgelser og vil desuden tale med beboere i og omkring gaden på Frederiksberg. Arkivfoto

Liget af et spædbarn er fredag morgen blevet fundet i et loftsrum i en etagebygning på Prinsesse Maries Alle på Frederiksberg.

Det har Københavns Politi bekræftet over for Ekstra Bladet.

Barneliget lå i en papkasse og blev fundet af tagarbejdere, der er ved at skifte tag på adressen.

»Vi kan se på størrelsen af barnet, at det ikke selv kan være kommet dertil. Det må være anbragt der. Hvis nogen har anbragt det på stedet, så er der tale om en forbrydelse. Men om barnet er dødt før eller efter anbringelsen, kan vi af gode grunde ikke vide,« siger Bjarke Madsen, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til avisen.

Ifølge efterforskningslederen er det for tidligt at sige noget om, hvornår barnet er omkommet og anbragt på loftet.

»Det er en gammel ejendom, så vi har en bred tidshorisont. Det har i hvert fald ligget der mere end et år, men om det har ligget der i 25 år eller mere, ved vi reelt ikke noget om,« siger Bjarke Madsen til Ritzau.

Hvorvidt barnet er omkommet af naturlige årsager, eller om der ligger en kriminel handling bag vides endnu ikke. Foreløbigt behandler politiet sagen som et mistænkeligt dødsfald.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her