Annonce
Politi og retsvæsen

DR har indstillet optagelser efter trusler mod filmhold

Skuespillere og DR-medarbejdere er fredag blevet truet under optagelserne til DR's dramaserie Bedrag.

Nikolaj Lie Kaas spillede i de første to sæsoner af Bedrag en hovedrolle, men blev skudt og dræbt i sidste afsnit. Fredag blev optagelserne til sæson tre afbrudt af maskerede folk. Foto: Christian Geisnæs

Danmarks Radio har fredag valgt at indstille optagelserne til den tredje sæson af dramaserien Bedrag pga. trusler fra en gruppe maskerede mennesker i Farum Midtpunkt.

Det oplyser DR.

»En bil fra DR Drama, som vi havde stående på stedet, blev ødelagt. Vi kender ikke noget til baggrunden for truslerne. Vi har indstillet optagelserne og kan i øjeblikket ikke sige noget om, hvornår de genoptages,« lyder det fra Caroline Schlüter, der er producent i DR Drama på optagelserne til tredje sæson af Bedrag.

Ifølge producenten er ingen personer kommet til skade.

Hos Nordsjællands Politi bekræfter man at have modtaget en anmeldelse omkring kl. 12.30 om »truende« adfærd fra en gruppe på omkring 12 unge. Ifølge politiet henvendte gruppen sig til skuespillerne og medarbejderne og udtrykte deres utilfredshed med filmholdets tilstedeværelse.

»Det er en episode, som vi tager alvorligt. Vi sørger for at holde ekstra øje med området både i dag og i den kommende tid, for det skal naturligvis være sådan, at borgere og andre kan færdes trygt i området og folk kan passe deres arbejde i fred,« siger vicepolitiinspektør Per Thuesen, Nordsjællands Politi, i en pressemeddelelse.

De unge var forsvundet fra området, da politiet kort tid efter dukkede op. Politiet har været i gang med at tale med de berørte skuespillere og medarbejdere fra DR og hører også gerne fra folk i området, som kan bidrage med oplysninger til sagen.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på 114.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
DR
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her